N2 CMS utveckling 

Vi har lång erfarenhet av N2 CMS och kan därför hjälpa Er att anpassa och publicera din webbplats med ett kostnadseffektiv och bra CMS, Content Management System. Vi hjälper till med allt från programmering och design till publicering och analys. Vi anpassar din befintliga webbplats med ett CMS, eller bygger en ny från grunden.

Kontakta oss så ser vi till att få den bästa lösningen för Er!

Om N2 CMS

N2 är ett kostnadsfritt open source Content Management System som är väldigt lätt att arbeta med och anpassa efter varje webbplats unika behov. Verktyget används av t ex företaget Omvård som tog hem en fin 1:a plats i årets ”Sveriges 100 bästa sajter”.

Att N2 är open source innebär att kostnaderna kan hållas nere eftersom det inte finns några uppstartsavgifter eller årliga licensavgifter. Om Ni anlitar oss för att bygga Er webbplats garanterar vi en kvalitetssäkrad och väldokumenterad applikation som är lätt för en erfaren .Net utvecklare att ta över för drift och support. Allt för att Ni ska känna Er trygga med att webbplatsen får ett långt liv även efter projektet är slutfört.

Referensuppdrag N2CMS

 

Alternativa Aktiemarknaden

Alternativa erbjuder handel i onoterade bolag. Affärsidén är att erbjuda en fungerande andrahandsmarknad i företagens aktier utan att orsaka samma administrativa arbete och stora kostnader som en börsnotering innebär.

Alternativa_aktiemarknaden

.NetAkademien

.NetAkademien erbjuder marknaden sammanhängade .Netkompetens genom att samla oberoende specialister i ett nätverk.

NetAkademien_n2

Koordinater.se

Portal för främst svenska intressepunkter, 60.000 intressepunkter som är direkt nedladdningsbara till medlemmarnas GPS-enheter samt åtkomliga via olika API:er. Koordinater.se